• Solliciteren
 • Lego Mindstorms multi-agentsysteem

  Vraag je je weleens af hoe grote, moderne stockagesystemen werken? Hoe een robot iets ophaalt uit gigantische magazijnen? Welke robot wat doet en hoe dit zo efficiënt mogelijk kan?

  Een multi-agentsysteem is het antwoord. Hoe zo'n systeem conceptueel lijkt op de organisatie van een mierenkolonie, ontdek je tijdens deze stage! 

  Jobomschrijving

  Je bouwt een webapplicatie waarmee je een heel systeem monitort en aanstuurt, en dat met de nieuwste technologieën! Je leert robots hoe ze zichzelf op een intelligente wijze kunnen verplaatsen en je leert ze met een centrale server en elkaar communiceren.

  In een gesimuleerde omgeving en aan de hand van Lego robots bouw je een Lego Mindstorms multi-agentsysteem! Een centrale applicatie stuurt robots aan om pakketjes op te halen en af te leveren. Monitoring gebeurt via een webapplicatie. De applicatie zal een broadcast sturen naar de ‘autonome’ robots om een pakketje op te halen. De robots beslissen op hun beurt autonoom hoe dit afgehandeld wordt.

  Kortom: een stageopdracht met heel wat uitdagingen!

  Jouw profiel

  • Je hebt een passie voor IT en programmeren
  • Je hebt kennis van Java of Python
  • Je bent handig met Lego
  • Je wilt meer leren over het bouwen van ingewikkelde algoritmes

  Ons aanbod

  We maken van je stage een echt project, alle facetten van een real-life project komen aan bod. Bovendien zal je met de ondersteuning van onze coaches heel wat ervaring opdoen.

  C4J

  C4J

  Wie is C4J?

  C4J levert JAVA-consultancy en trainingen aan grote bedrijven. Daarnaast verzorgen we state-of-the-art back-end-oplossingen voor web, mobile en cloud, aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

  Meer weten over C4J?
  Neem dan zeker een kijkje op de website!

  Interesse?

  Interesse?

  Sta je te popelen?
  Stuur een mailtje naar stage@contribute-group.be en overtuig ons van jouw kracht!