• Solliciteren
 • Vereenvoudigen van applicatie- en dataintegratie met de API Platform Cloud

  In huidige applicatie development trajecten ga je continu in aanraking komen met API’s, die zowel een basis vormen voor moderne web- en mobiele applicaties als voor communicatie met derde partijen. Tijdens deze stage is het de bedoeling om een API-platform op te zetten dat het mogelijk maakt om voor één van onze klanten de interne data en processen beschikbaar te maken voor hun mobiele devices.

  Taakomschrijving

  We maken gebruik van het Oracle API cloud platform waarin alle acties die moeten ondersteund worden in de mobiele applicatie worden gedefinieerd.  Een concreet voorbeeld is het beschikbaar stellen van de catalogus aan de salesmensen met de mogelijkheid om reeds mobiel bestellingen te plaatsen.  Hiervoor dienen ook de nodige back-end services ontwikkeld te worden.

  De Oracle API Platform Cloud Service staat in voor het creëren, beveiligen en beheren van API’s, zowel in de cloud als on-premise, met minimale development effort.

  De ontwikkeling en deployment gebeuren op basis van de Oracle Cloud.  Volgende cloud services kunnen mogelijk gebruikt worden: Developer Cloud Service, API Platform Cloud Service, Integration Cloud Service, Database Cloud Service.

  Inhoud stage

  De stage bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Services definieren gebaseerd op gebruikersbehoeften
  • Architectuur design
  • Flows bepalen: wat naar waar en hoe?
  • API Platform Cloud configureren
  • Security opzetten
  • Testscripts uitwerken voor het testen van: performance, security, load, heavy messages

  Team

  Integratie Architect: API Platform Cloud product onderzoeken naar mogelijkheden, uitwerken cloud architectuur, configuratie API Platform cloud

  • Gebruikte componenten: API Platform, Oracle Cloud, Visio, Word
  • Basiskennis: SOAP of REST, analytisch denkvermogen, out-of-the-box denken
  • Groeimogelijkheden: Integratie architect, leiden/sturen van een integratie project/team

  Integratie Developer: configuratie API Platform cloud, interfaces schrijven en testen

  • Gebruikte componenten: API Platform Cloud, Oracle Cloud, SOAP of REST, Integratie protocollen, Java, NodeJS, Postman, SOAPUI, JMeter, Oracle Testing Suite
  • Basiskennis: SOAP/REST, Java, NodeJS
  • Groeimogelijkheden: Integratie developer, brede waaier aan integratie mogelijkheden kennis

  Het team kan samengesteld worden op basis van bovenstaande rollen, maar is bespreekbaar. Indien het team slechts uit 1 persoon bestaat, kunnen deze rollen gecombineerd worden.

  Logo Contribute

  Contribute

  Wie is Contribute?

  Contribute, opgestart in 2007 als deel van de Cronos groep, staat bekend om haar toepassingen op basis van de nieuwste Oracle en Java technologieën die ze op maat maakt voor grote en middelgrote ondernemingen. Als Oracle Platinum partner investeren we continu in onze mensen en nieuwe state-of-the-art technologieën.

  Onze aanpak loont: in 2014 en 2015 zijn we door Oracle erkend als ‘Middleware Partner of the Year’ en in 2016 als ‘Platform-as-a-Service Partner of the Year’. Om steeds op het hoogste niveau te presteren hecht Contribute veel belang aan vertrouwen, respect en open communicatie.

  Meer weten over Contribute?
  Neem dan zeker een kijkje op de website!

  Interesse?

  Interesse?

  Contact en locatie van tewerkstelling

   

  Algemene coördinator:  Pascal.VanMeerbergen@contribute.be

  Technische coördinator:  Filip.Huysmans@contribute.be

   

  Prins Boudewijnlaan 43, 2650 Edegem

  of

  Diamantstraat 8, 2200 Herentals